Abdullah Cem Turhan Anaokulu
HUZUREVLERİ MAHALLESİ 80.YIL BULVARI ÇUKUROVA ADANA

VİZYON

Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda tüm becerilerinin ve gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde sağlanması, çağın gereklerine uyum sağlayabilen, insan haklarına ve demokrasiye saygılı bireyler yetiştirmek

MİSYON

Çocuklarımızın faydalı davranışlar sergileyebilen bilime yatkın, özgür düşünebilen vatanına, milletine faydalı bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamak

BAŞARILAR

OKULUMUZ 2012-2013 EĞİTİM YILINDA TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ(TKY) ÇALIŞMALARI DOĞRULTUSUNDA EKİP BAZINDA İKİNCİ OLMUŞ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TKY KURUM BAZINDA 2 İKİNCİ OLMUŞTUR.OKULUMUZ TEMİZLİK KRİTERLERİ DOĞRULTUSUNDA YAPILAN DEĞERLENDİRME SONUCU BEYAZ BAYRAK ALMIŞTIR. EKO-OKUL PROJEMİZ KAPSAMINDA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ÇALIŞMALAR SONUCUNDA TURCEV TARAFINDAN OKULUMUZ YEŞİL BAYARAK İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR.

İKİLİ

07:30 -12:30 12:45-17:30

KLİMA

0 KM

HUZUREVLERİ MAHALLESİ 80 YIL BULVARI NO 28 ADANA-ÇUKUROVA

Proje Çalışmaları

Okullarda Orman-Eko Okul-Etwinning -Sıfır Atık-Beslenme Dostu-Robotik Kodlama -Bizim Deneyi Denemeye Var mısın? projeleri uygulanmaktadır.